Konec
Malý záchvěv radosti,
utekl pod kámen,
protože byl sám.
Uprostřed vírů malosti,
když se vším je amen
a svět je dokonán.
Už jenom bloudí duše,
po krajinách měst
a neví že jsou lidé.
Láska? Zní tak suše.
Nechávám se nést
a zapomínám vidět.
Slunce je tak temné
a úsměvy zkažené,
že nestojí za to žít.
Možná je to ve mně,
kde všechno je raněné,
ale nechám to být.
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
Komentáře (4)
Komentujících (4)