Dívám se na řeku a sním
do dlaní očima
maluju duhu
mraky podepřený
o nejbližší strom
mrkají z výšky
panenka z porcelánu
slunce ten
oheň bez popela
až pod jazykem
spálí chuť
na milování
už skoro bez dechu
sahám
na dno tvojí tváře
nerozumím
tvým povzdechům
vždyť jsem tak blízko
léto líně podřimuje
v misce čaje
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: hanele m., Lota, Romana Šamanka Ladyloba, Lucie Teru
Komentáře (1)
Komentujících (1)