Teskná
...
Prohledávám
zapomenutý kapsy
svých snů
tolik let zotročených
dní promarněných
vteřin usmlouvaných
že ani láska nedokreslí
v zrcadlech
konturu ticha
rozečtené šeptání
od zdi ke zdi
rezonuje
vyslíká nebe
z černošedé
ohrady proutěný
vklíněný mezi oči
mihotání okamžiků
prapodivný obrazce
kroků zbloudilých
poraněný ráno
zastesklo si...
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, Lucie Teru, christiana včera neusnula
Komentáře (3)
Komentujících (3)