Tajemná síla
Anotace: .........
Sbírka:
Víla
Ty jsi víla
já blázen co v Tebe věří
že srší z tebe tajemná síla
co nic na světě nezměří.
Tu sílu fyzika nezná
ani jí popsat neumí
je krásná vlídná něžná
ale nikdo jí nerozumí
Ta tajemná síla hřeje
ale i chladí
tvář rozesměje
když duši smutek svádí
dokáže i roztočit svět
co se točit nechtěl
donutit vykvést květe
tam kde ho nikdo neviděl
To přátelství je tou silou
co dokáže zázraky
i když třeba nejsi vílou
snad kamarádka na věky.
Přečteno 667x
Tipy 3
Poslední tipující: Siréna, Já Esther Ruth
Komentáře (1)
Komentujících (1)