Vzkaz nebeským dálavám
Anotace: Co chcete napsat marťanům, i když jsou světelná léta od nás daleko?
VZKAZ NEBESKÝM DÁLAVÁM
Nad pouští tetelí se vzduch
jako fatamorgána nebo duch.
V polárních zemích vítr duje,
v ledu Eskymák si noru vyhlubuje.
V pralese žijí lidé jako opi.
Co je špajz, nikdy nepochopí.
Šikmoocí nahusto baští rýži
a Francouzi se otáčejí po lanýži.
Každý si žijem na svém hřišti,
kde zkaženej je vzduch.
Komentáře (1)
Komentujících (1)