Obava
Anotace: Jen tak se mi chtěla něco napsat nebo jsem se chtěla z toho vypsat....
Obava
Obava se mě zmocnila,
jak velká si nikdo nedokáže představit.
Jako bych se dusila,
nemohla se z noční můry probudit.
Vůbec nevím, co se bude dít...
Dnes, zítra, pozítří...
Budu v noci spát a nebo bdít?
V hlavě mi vzpomínky lítaj,
jak pavouk chycený za nohu se zmítaj.
Postupně načerpávám novou sílu,
v hlavě už mám bez tak velkou černou díru.
Jsem jak kočka, která se zbavila blechy,
mám bezpočet životů, tak žádný strachy.
Komentáře (0)