První slova
Anotace: ... třeba svět začal takhle
Prvním slovem ze všech bylo "nic"
plující tiše v ničem
v prvotním bytí bez hranic
snad že jeho chtíčem
po spojenci zjevilo se "něco"
jež otazníky dýše
a zaplnilo zcela jsoucno
tím nezměrným "vše"
Komentáře (4)
Komentujících (4)