Anotace: Původně to byla básnička do takové malé soutěže...snad je dost dlouhá na to, aby byla pochopitelná...
páni, krásně ti plynou slova jedno po druhém, vážně se ti daří čtenáře zaujmout - jak formou, tak obsahem - gratuluju!:) a piš dál!
04.11.2007 19:20:00 | Meiv
Takže, můj závěr po druhém čtení: Viděla jsem, je Ti 13. Na ten věk je to opravdu dobré, rýmy ti krásně vycházejí a myslím že máš talent. Uvidíš jak se to bude vyvíjet. Ale podle mě jsi jistě na dobré cestě. Takže pokračuj pokračuj, nic tím neztratíš.
28.09.2007 21:57:00 | Já Esther Ruth
Mno, buď je na zamyšlení, nebo je nepochopitelná. Nějak teď nevim co si vybrat.... jdu si to přečíst znova.
28.09.2007 21:52:00 | Já Esther Ruth