Touhou...
Anotace: neumím být smutná
V záhybech
zakázaných dotyků
mé ruce
blouzní odříkáním
hledám tě ústy
tvých chutí
zdmi příliš vysokými
sklenicí vína objímanou
Na břehu závrati
něžnými vzkazy
dotýkám se míst
kde mě
/jednou snad/
hladit budeš
hledám
ty kousky tepla
příslibu v náznacích
tvé nepřítomné dlaně
ústa mě pálí
ze samoty
předčasných svítání
v tvém těle
Komentáře (5)
Komentujících (5)