*pavučinka*
Anotace: **pro mé nejbližší**
Z drobounkých nitek
štěstí
/trochu smutku/
lásky
zdraví
přátelství
/jež i hory přenáší/
splétám pavučinku...
Pro ty okamžiky života
s blízkými strávené
sluncem prozářené..
Jen ta dvě slůvka
/Mít rád/
stačí si jeden druhému říkat..
Srdce na dlaně dát,
svět okolní vnímat
/i pohledem
přes brýle sluneční
vidět barvitě lze/
více detailů si všímat..
Vznášet se v oblacích,
bosí brouzdat ulicemi po nocích,
dojmy každodenní společně prožívat..
a k tomu všemu
*z hluboka
dýchat**
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: OndraK
Komentáře (9)
Komentujících (9)