Anotace: Ten, kdo byl na festivalu pod vezi vi, ze to bylo super a tak sem si rekl, ze toho moc nenaspim a napsal sem tuhle basen.
To rozhodne, ale kdyz nemam na co, tak to de tezko. Stasne basne...nevim zkusim, uvidim. Diky kamo za radu.
29.09.2007 21:13:00 | Breg
píšeš coolově)))))) mazec báseň, hluboká myšlenka, ale měl byses zaměřit i na něco šťastnějšího)))
29.09.2007 20:54:00 | Lower
Diky...ti moc. Zrovna jsem byl ve fazi, kdy jsem se nezachoval spravne a vykaslal se na lidi mi blizke. A misto toho jsem zaopatroval jineho tvora. Snad se na me uz nezlobi a dokazi to pochopit.
25.09.2007 19:34:00 | Breg
=90%.. nevěřím, že je to to nejlepší, co kdy napíšeš.. a drobných výhrad by bylo.. ale tak nějak je mi to blízké.. milé a smutné.. chmpf.. roboti píšou PAA..
25.09.2007 15:16:00 | fialová