Samosebou
Vinou se bez viny
ušláplé pěšiny,
vousaté modříny
rány jim zahalí
v zažloutlé peřiny.
Podzim vždy obalí
podpatků modřiny.
Ty cesty nejsou cizí,
k Tobě mě vedou,
až pod sněhem zmizí
ztratím tě
samosebou...
Přečteno 592x
Tipy 4
Poslední tipující: Dota Slunská, pejrak, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)