Krajková
Krajkovou halenkou se jen dívat,
už nechci plakat slzami nebe,
vlaštovčí píseň tichem rtů zpívat
a v sobě mít vždy kousíček Tebe
Lehounce háčkem přichytit lásku,
pak v krajku vyšít slunce drobečky,
do rukou vezmu chléb z přátel klásků
a listí, jež spadne mi do vlečky
Srdeční vílu
zas nechat
tancovat
ve slovech
básní
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: G.P.
Komentáře (11)
Komentujících (11)