Křídla
Anotace: Když jsem měla deprese...
Narostla mi křídla,
Jsem volná jako pták,
Narostla mi křídla,
Mami, je to tak?
Poslední slza naděje,
Poslední pohlazení
Prázdnotu v duši zalije,
A co bylo...není
Narostla mi křídla,
Teď letím k nebesům,
Narostla mi křídla,
Letím k nesplněným snům...
Křídla mám,
Letím do nebe,
Já křídla mám,
A myslím, mami, na tebe!
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: mensaje
Komentáře (1)
Komentujících (1)