.......

.......

Anotace: Je to takové prolínání mých pocitů.Nevím, jak ji nazvat.Můžete mi poradit.Inspirací mi byl i můj přítel Pavel...=)Prosím. hodnoťte

Bolest neustává,
na Tebe mé mysli snaha,
človíček zavalený prací,
člověk bez pomoci.

Únava, ta mrcha nebezpečná.
Láska, snoubící se dobro a něha.
Cit, průvan naděje,
barevné řádky, pozor na šedě.

Libozvučný ton zaznívajíc z Tvého hrdla,
popěvek, klavír a nota,
chumli, chumli, chumlík se chumlá.

Mlčící noc usíná,
měsíc tajemství neodkrývá.
Čučuj hvězda!

Teplo s klidem v klíně,
zda-li již dříme?
Rys dobrých časů.
Kde se skrývá?

Žluté kuře prchne,
záchrana se blíží sama,
neúnavnost zmáhá.
Nalézti radu?
Měj alespoň snahu.

Oč že dnes tu běží?
Neměnit se v obézy.
Proutek tenký přesto silný,
jak vydržet těžký,
nu což, tak půjdeme pěšky.

Bosou nohou v trávě zrosené,
sladkost ulehne
a sluncem prozářený den se započne
nikoli bez Tebe,
mužné vůně,
mé nebe,
buď stále oblačné
Autor losberundos, 24.09.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí