...Čas...
Anotace: Život utíká a co jsem vlastně já?
Sedím a za oknama se míhá krajina.
Přemýšlím a zjišťuji, že jsem jiná.
Zjišťuji, že ten čas letí a
každej se přizpůsobuje, mění.
Že už, co se stalo, to se nevrátí.
Že už život je takový, neměnný.
Hledám se v tom davu,
malou osamělou postavu.
Jinak zářím než ostatní,
oni mi v černou splývají.
Dopadají na mě těžké, černé kapky
a já křičím: ,,Když...Já...!Proč?...Ty?...
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s., JohnyD.
Komentáře (0)