Š í l e n í
Bouří se! Prší! nezkrotná žena
v okovech
tluče o skály jak pěna
Křičí se věčností
do hvězdného kýče
křičí v sobě jméno
Friedrich Nietzche!
Je to propast! Ztratíš se
než někam skutečně dopluješ
Trocha neobratnosti
a jsi sám
ve tmě
Je to rýha na čele po zamyšlení
Hluboká Otevřená Jediná
Na zdraví se pije Žije
se na dluh
Na zdraví se umírá
Trocha akrobacie
z nerozumu
a jsi
ve svojí
duši
uvězněn
sám
Komentáře (6)
Komentujících (6)