Chci aby jste si toho (ne)všimli...
Mám chuť vyskočit z okna
a čekat, jestli se mi rozevřou křídla.
Sebrat se, utíkat pryč
a čekat, jestli mě začnete hledat.
Křičet do nebe
a čekat, jestli mě uslyšíte.
Obejmout vás
a čekat, jestli uděláte to samé.
Tančit uprostřed sálu sama
a čekat, jestli se ke mně přidáte.
Padat ze skály
a čekat, jestli se budete snažit mě chytnout.
Chci utíkat pryč,
chci křičet do nebe,
chci vás obejmout,
chci tančít uprostřed sálu sama,
chci padat ze skály
a chci, aby jste si toho (ne)všimli...
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Traci, Favi, Niccolo, Já Esther Ruth
Komentáře (4)
Komentujících (4)