Difusil, hmyz a má veš...
Anotace: Všichni píšete..a já žiju...Si svuj ubohej život brouka a miluju svý krovky...a taky ty tvý... taky ty vaše.../automatické psaní-no brain/
Dej mi svou veš
já jí dám domov.
...obydlí mé obydlí.
Nezmydlí
mí krovky jako jiný..
bude si žít.
A bude šťastná
jako já.
Než přijde Difusil.
Pro ní dech boží...
pro mě třicet kaček a trocha smradu.
Jenže, co když jednou
bude Difusil
dech boží
i pro mě...
Jsem přece taky hmyz.
A to mě trochu žere.
Co na tom, jsem šťastná.
A má veš taky...
Jsme hmyz.
Dife, kurv_ zmiz!
Komentáře (2)
Komentujících (2)