Ve stínu stébel
Anotace: a měsíčním pas de deux
mokrý dotyk trávy
osamělost laviček
vůně čerstvě posečených plání
není čas na litování
věcí, co mohly být
a nebudou.
ve vlhku laní
když se noc plíží cestičkami petřína
a bledý měsíc
tančí se stíny trávy
své rozmanité
pas de deux.
rozhoupané krůčky
malinových nití
dovedou mne zpátky domů
když se nechám vést.
Komentáře (3)
Komentujících (3)