taky si užívám...
jak stromy
s listím
čistí
svou duši...
učím
sama sebe
nechat zetlít
to, co tíží...
a až do kořenů
nabírám
paprsky
sluneční...
jde to zvolna...
vím, my lidé
jsme k času nevděční...
:o)
02.10.2007 21:12:00 | Cecilka
sleduji
rozcuchané vlasy
v podzimních paprscích
.
a ještě ten kotníček...
:o)
Jiří s.
25.09.2007 14:46:00 | j.c.