*třešně zrají*
Jednoho večera
/už ani nevím
kdy přesně
možná tehdy
červenaly se třešně/
Byla jsem Ti nevěrná
zcela
celá..
Do paktu s ďáblem
jsem se pustila,
od reality lehce odprostila,
pár dní se postila..
Do Chrámu Páně,
kde on podá Ti rámě,
se neodhodlala vejít,
jen před ním neviditelně
/s pokorou/
projít..
Chci duši svou očistit,
budoucnost pojistit..
Ale to třešně
ještě
několikrát
vyrostou**
Komentáře (9)
Komentujících (8)