Anotace: 24.9.2007 Komentář ke smudlinkove Malé otisky s maximální stopou. A pořád dokola.
děkuji za to,
že ti ještě něco zůstalo
děkuji zato, co mi dáváš ...
25.11.2008 07:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba
... z pohledu účetnictví ...
je to průser ...
.... protože náklady vložené, ... se musí minimálně vrátit ...
jinak je kšeft ... o hovně .. jak říká přítel Rottchild ..:-))
*- ... a máš se na co těšit až přijde kontrola ...
... ... .... za ten bordel v knihách tě pokuta nemine ...!
-UYO - ... a ujo,... to ví taky ..
09.10.2007 14:14:00 | HarryHH
kŘup!!!
30.09.2007 20:38:00 | Trdlo