Anotace: Stejná jako ostatní a zároveň úplně jiná.....
Jasně, všechno je pomíjivý...stjeně je to ale zvláštní pocit, že tu jednou nebudu, ale slunce bude svítit dál...je to tak samozřejmý, jenže stejně si to dokud jsme naživu neuvědomujeme...takže díky za připomenutí:-)
Dobře si to vyjádřila...
13.10.2007 16:15:00 | paranoidandroid
pořád jsou tak uvěřitelně krásná pro básníky
staré a přicházející
jako pravda
jako lež
jako všechno, protože všechno má tu svoji cenu :-)
Mám ráda Tvé básně, lžičko :-) :D
05.10.2007 17:03:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
já bych Bohovi dala velké B, nevím proč... Ale jinak se mi to líbí, ,,volný verš" :)
30.09.2007 10:12:00 | její alter ego