Hou, hou, hou
Hou, hou, hou,
chci být láskou jen tou,
tou krásně voňavou, vášnivou,
tou hříšně prokletou, toulavou,
bezpodmínečnou
v chudobě mi danou, svobodnou
a nesvázanou
tou tou tou
propastnou i vzletnou,
však stálou a pevnou,
tou láskou bezpodmínečnou,..věčnou...
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)