Filozofie života
Můj deník plný nevyřčených slov
doplňuju poslední kapitolou
o zelených kaktusech
v bodlinách kterých skoná
skarabeus
Zbyde tu po něm jeho uhnětaná
kulička
jeho celoživotní dřina a jediný
hmatatelný důkaz existence
brouka
jehož cesta "kamsi" ho přivedla
do osudových trnů
Možná že měl
navzdory těžkému konci
neskutečně
šťastný život ...
Přečteno 450x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (4)
Komentujících (4)