Mimozemšťan
Anotace: Stejně jako píseň (báseň) dráha lásky, tak i tuto píseň zpíváme v naší kapele. Doufám, že se vám líbí.
Pár lidí před náma a
pár lidí za náma
do konce světa zbejvá
už jenom krok
na konci světa
bude odveta
ta která bude trvat
nanejvýš rok
nejsou to zelený
tříoký potvory
jak praví blázni
co povídaj že-
zlý mimozenšťaň
k nim zavítal
a zalehl na jejich
teplé lože
Ref:
Pozemský-nepozemský
vždyť je to fuk.
nemusíš na ítýho
použít luk
je to jen robot
co neškodí
tak stoupni do bot
a přileť vesmírnou lodí
sem k nám
společně s nima
ovládneme svět
zrušíme války
než bys řek pět.
Zvětšíme stromy
Zrušíme pohromy
Jen trocha překážek
Zbyde tu nám
Lásky bude více
Než nenávisti
Konečně budem si
Vědět co řííííííííci.
Ref:
Poz…
Sem k nám, sem k nám, sem k nám, sem k nám
Komentáře (0)