Prší krásně...
Anotace: když duše nesmutní...
Venku jemně prší,
mně to však nevadí,
deštník nad hlavou
s mou náladou ladí.
Déšt dneska nestudí,
alespoň ten pocit mám,
duše už zase neteskní
a já deštník zavírám.
Kapky padají mi na tvář,
svět zas nevypadá černě,
když nesmutní duše,
tak prší i krásně...
Komentáře (1)
Komentujících (1)