Jedna z cest
Studená víčka, kde králem je chlad,
neslyší slova typu..mám tě rád..
Hledí, kam dosáhnout nemohou,
jdou a mrazí, až když upadnou ..
Jen když přítmí se, dají si pád,
kde nehrnou se do stovky rad.
Podívá se a zhledisek zná,
kolik jen znalostí o tom má..
Tisíckrát bez jedné chutnali život,
tu tisícou číši nezvednou.. jsou MAROD.
Komentáře (0)