V rozestlané inspiraci
neumí chodit ani raci
Na pokraji soudnosti
topím se v následnosti
zásadního překvapení
čekám na nové naplnění
Pro přístup k zatemnění
neumím použít nahrazení
zastavení pro pocit pobavení
Procházím dalším ovlivněním
pro zásady poučení
klesá část porozumění
A my vracíme se k základům naší lidskosti.