Anotace: Taky jsem taková byla. Měla jsem obrovskej kyblík s křídama, byly růžový, modrý, žlutý a bílý a malovala jsem na zdi, zem.. jenže mě lidi úsměvy neposílali..
Člověk se během svých prvních dvaceti let dokáže hodně změnit...
26.09.2007 15:46:00 | Chancer
...k této básničce se ani moc komentovat nedá ...
...pointa mne však vyvedla z míry …trochu mi uniká smysl poslední věty …ale to pro samotnou báseň nemá význam …osobně bych to nechal nedokončené aby si každý dosadil to své …
…někdy jsou lidé vážně moc zabráni do svých starostí ,že nevidí to pěkné kolem …škoda …
...co se týče hudebního vkusu máš u mne plus :) ...
26.09.2007 00:28:00 | WhiteSkull