Ach jo a vzalas mi to z úst.
Nuže, myslím, že docela jistě patříš mezi ty, kteří vědí co píšou, kteří umějí dát básni vše co potřebuje, aniž by jí to na nějakém ohledu nějak dramaticky ubralo na kvalitě. A toho si já osobně cením. Hodně štěstí do dalších výtvorů...
26.09.2007 20:33:00 | Já Esther Ruth