Anotace: Bohužel jsem nestihla tuto básničku sem napsat dříve.je ze začátku září.
Nemám moc rád optimistický básničky, asi proto, že je neumím napsat, ale tahle mě chytla za srdíčko...
Doufám, že je to všechno tak jak píšeš, protože by to znamenalo, že už se máš líp...
Jo a mimochodem píšeš čim dál líp, mám z tebe radost...
26.09.2007 15:40:00 | Dimi