ani jedno a přesto vše
Růžekvět svět provoní,
padlé slzy v rosu se promění.
V kraji, kde lyšky davají dobrou noc,
Tvůj malý princ Ti pomůže
získat stracenou sílu a moc...
Pak okvětní lístky poslouží k usnutí
a Tvůj ošklivý sen,
v mlhu změní se a odletí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)