Miláčci mi umírají
Anotace: pro moje pejsky...Hlavně pro tebe Lexiku a Maxiku... :( :( Bolííí to strašně moc
Miláčci mi umírají
Dva pejsky z útulku vzal jsem si,
kvůli samotě a životu bez lidí.
Chtěl jsem aspoň nějakou radost míti,
a teď pod náporem nemoci umírají mi.
Jeden už umřel v náruči mé,
bylo to strašné hledět do očí bezmocných,
kde už není pomoci.
Kde už i volání o pomoc je zbytečné,
tak v poslední jeho chvíli koukali jsme na sebe.
Když naposledy vydech strašný pláč nastal,
bolest,žal a smutek už jen jeden mi zůstal...
A teď den po té...dežavi...
strašné vše začína na novo...
druhý leží vedle mne a kouká...
ale už nedýchá...
jen pláč nocí se rozléhá...
Dovětek: Kde není smrti není života, čas strašně rychle utíká.
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: Megalo'R
Komentáře (4)
Komentujících (3)