Testament II
Loutna beze strun hrála mi píseň
o kráse, která se rozdala poli,
Samota pro lidi je nechtěná přízeň,
Zahrada bez květu trpce nás bolí.
Zpívala a slova usedla v srdci,
Do dlaní schoval jsem z křídla pel,
Něžný cit chovaný k matce i otci
Jejich hlas na cestu v uších mi zněl.
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Blázen? =), Já Esther Ruth
Komentáře (3)
Komentujících (3)