Anotace: 24.9.2007 A ještě jeden komentář z pondělí. Tentokrát k dílku "Frany a noční terapie" od Rozárenky.
* Je to prý o síle
přežít život svůj
--- Do toho debile
pán Bůh tě opatruj
*- ... jako koment ... je to trošku mimo, ...
... ... ... ale na druhý straně .. je to generačně ... vygenerovaný .. :-))
11.10.2007 12:05:00 | HarryHH
TAk Frany už dneska zase spí...ale moc ráda by Ti poděkovala za komentář, který si přečetla až dnes...a měla zvláštní korálkový očka...
08.10.2007 21:44:00 | Rozárenka
Jo...jo...JO! Myslím, že tohle je přesně ta strunka, kterou jsem dneska chtěl slyšet zaznít...
03.10.2007 10:18:00 | G.P.
tohle je úžasný!
30.09.2007 20:44:00 | Trdlo
tak nějak mi to přijde dost banální kdyby aspon uhozeně jiný a kanální ale...
26.09.2007 12:36:00 | Jarky