Vlčí maková
Anotace: páteční cesta z práce ...
***
Vlčí máku u silnice
v očích nosíš stopy strachu
nejspíš proto že ti plíce
dusí kouř a tuny prachu
Vlčí máku u silnice
bývals krásně rudý květ
měl jsi bratrů natisíce
zůstalo vás tu tak pět
Vlčí máku u silnice
zahalený do trávy
kane slza na mé líce
mám o tebe obavy
Vlčí máku u silnice
už toho mám v pravdě dost
natrhám vás do sklenice
mojí milé pro radost
***
Komentáře (1)
Komentujících (1)