Anotace: nemám čas psát anotaci :)
Je to pěkné, pěkně zvolené obrazy, ale budu rejpal :)
Děsně mě provokuje ten rým "SE".
A taky mi tam prostě nějak v posledním verši nesedí to "nás". Možná by stačilo přehodit slovosled, jen vím že jsem se tam vždycky zasekl.
26.09.2007 13:30:00 | Manik