Zima
...tak opět mlhy
Podzim
jako vždy
je laskavý a vlídný
Jen zápach hniloby
Starých časů
znovu se okolo rozprostírá
Jde z toho strach
a zima
...zima
....zima...
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)