Divadlo
Když usadím se a hudba začne hrát,
opona otevře k jevišti klíč,
děj s maskami roztočí kolovrat
a tréma herců je zcela pryč.
Kouzelné příběhy, romány, songy,
hrající jak na zlatých nitkách loutky,
smějí se a někdy i dost hněvají,
potlesk i slzy smíchu se střídají.
I ty jdeš svoji roli zde dnes večer hrát,
já toužím zas ukázat svůj nový šat
a tak nasadíme si své rozličné masky,
masky jež plné jsou životní sázky.
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: David.
Komentáře (5)
Komentujících (5)