Zamysli se nad sebou
Zamysli se nad sebou.
Jak se máš?
Špatně?
Dobře ti tak.
Jsi totiž hloupá, takhle mrhat štěstím.
Vzpamatuj se ty huso.
Má tě rád a ty mu takhle ubližuješ.
Máš ho vůbec ještě ráda?
Miluješ ho?
Jestli ne, proč to neskončíš?
Nechceš ho přece trápit, že ne?
A co ta "věc"?
Proč to jsi udělala?
Jsi vůbec normální?!!!
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker
Komentáře (3)
Komentujících (3)