Anotace: o tom, jak zmírá láska
vystál jsem si v tom tvym kině pěknou frotu do poslední řady nervózní, jestli na mě vyjde lístek, pohrával jsem si se stovkou mezi prsty. utrženým kouskem papíru jsem si za svou stovku užil v pološeru a modrým světle promítačky ten starej krásnej smutnej film. všichni už vstali, když se rozsvítilo a já zustal ještě chvilku tiše sedět.už jsem věděl, že na něj pujdu zas...
krásná básnička, tady máš tu mou stovku:-)
15.10.2005 18:56:00 | kulishak