hey Ricku, zpomal trochu, jsi tak nasr... nebo jenom trochu blafuješ. A ta poslední slovíčka - Jedině vesmír, jsi všechno najednou pochopil. I já jsem Tě nakonec uznal v rámci internetových možností. Jsi dobře rozladěn, což ti přispívá na exkluzivitě. Tvoje poezie je asi trnem v oku někoho blízkého. Vybodni se na to a piš, nebo neuvidíš zlaté prasátko (žert). Pochop, že ti píšu, protože voníš po divokém šafránu - a toho je málo.
S pozdravem PatrizioB
30.09.2007 21:48:00 | PatriceB