Život - Osud
Život je osud,
už předepsaná cesta.
Nepokoříš ho dosud,
je jako svěrací vesta.
Snažit se můžeš ze všech sil.
Jen jej oddálíš a pak skončíš tam,
kam předurčen ti předtím byl.
Neptej se zbytečně, proč a kam.
Vyčkej jen něco málo času
A dozvíš se,
co ti osud utkal kolem pasu.
Sladký živote.
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)