Jednou ten most prejdeme vsichni ale nez ho prejdeme, mame zde jeste mnoho povinnosti, mysli na Ty , kteri Te miluji..preji Ti hezky den a posilam pohlazeni.
03.10.2007 01:40:00 | carodejka
taky tu ještě chvíli raději pobudu, ač mí milovaní odchází tam ... kam cestu zatím nehledám ...
03.10.2007 00:53:00 | ni.va
most...jak významné slovo pro dnešní svět.nikdy nevíš zda-li nemá jen jedinou prasklinku,pak můžeš jen letět doluuuuuuuuuu...
27.09.2007 23:29:00 | galadriela