Tady a teď
Anotace: Přeji si prožívat.
Děkuji. Já jsem a
jsem za to ráda.
Svítí ve mě slunce
a to světlo roste.
Náhody neexistují.
Vím to a žiji.
Je tolik cest a
já je poznávám.
Možná ale chci zastavit
a jen si tak být.
V tichu poznávat sebe.
Trpělivější být. Kam spěchat?
Radovat se, prožívat a být. Tady a teď.
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
Komentáře (1)
Komentujících (1)