Nevíš proč
Anotace: Nejvíc bolí, že nevíš proč...
Dýcháš krev a střelný prach.
Činíš zlo a šíříš strach.
A vlastně nevíš proč...
Zabíjíš bez milosti
pro jméno její výsosti.
A vlastně nevíš proč...
Máš zabít muže - lidskou bytost,
zabíjet dál, neznat lítost.
A vlastně nevíš proč...
Máš se řídit lidskou hloupostí
a řešit cizí spory bolestí.
A vlastně nevíš proč...
Máš ve válce smrtí žít,
klidně za vlast hlavu položit.
A vlastně nevíš proč...
Máš riskovat a nést ten kříž
za něco, čemu nevěříš!
A vlastně vůbec nevíš proč!
Komentáře (1)
Komentujících (1)