Co když chci dát 90%? Pěkná! (Koukám, že máš dneska taky kávovo-cigaretovou náladu:-))
27.09.2007 18:28:00 | Veru
Mám ráda tnhle druh sladkobolné melancholie, asi proto, že mi je taky vlastní.
ačkoliv počítač píše czz tak nevím jestli to obě nepřeháníme:)
V každém případě se mi to líbí.
Měj se
27.09.2007 18:11:00 | Evellin