Netruchlím
Anotace: ta samá osoba, jako jsem byla, když jsem přispívala pod nickem h@s, i nadále ve mně přetrvávají ty samé pocity, problémy atd.
Netruchlím, nemám rozervané srdce,
jen si připadám ponížená, zrazená,
minulost chutná trpce,
nejsem milenka zhrzená,
jen si s tebou nedokážu podat ruce.
Nerada na ty chvíle vzpomínám,
těším se z úžasné přítomnosti,
na minulost s tebou zapomínám,
už nejsem ztělesněním nevinnosti.
Jako kytka s barvou modrou,
nebyla já jsem pro tebe dívkou dobrou,
přes sebe neviděl jsi dál,
člověk se s tebou samoty bál.
Nejde vrátit čas ani místo,
ale jde se poučit, neopakovat chyby,
jít dál, neklamat samu sebe a lidstvo,
jde se s tím smířit, kdyby…
člověk chtěl
a radost ze všeho měl,
na vše ódy pěl,
odevšud smích by zněl,
kdyby milovat směl
a vášní se chvěl…
Komentáře (0)